perjantai 31. toukokuuta 2013

Posetusta!

BILLABONG
(minikaulus)
BOOMERANG
(valkoinen)
DIDGERIDOO
(oranssi)
KALGOORLIE
(sarvikaulus)
NULLARBOR
(Reino/sininen)
RIPCURL
(keltainen)
TIMTAM
(tyttö)
VEGEMITE
(Mauri/vihreä)
WAGGAWAGGA
(punainen)
Eli viisiviikkoiset pennelit posettavat ekaa kertaa. Viime päivät on menneet reippaasti ulkoillessa. Eiliseltä on todistusaineistoa niin kuvien kuin videoiden merkeissä. Eilen oli myös päivä jolloin isot pääsivät ensimmäistä kertaa kunnolla tutustumaan pentuihin! Ja voi pojat mutta hillakoira oli pupsien mielestä COOOOOOL! Ei sen puoleen, tunne oli selkeästi molemmin puolinen.

Tää on aamusiivouksen jälkeen kuvattu kun keräilin pentuja takaisin olkkariin (siis pentuhuoneeseen...). Videon stara on Kalgoorlie eli sarvis. Tuolla seuraavalla rapulla on kissan ruuat jotka ilmeisesti osu pienen neään houkuttelevasti.


Hillakoira tapaa pennut (rakkautta ensi silmäyksellä)


Esko ja pupelot


Ninalle alkaa vähitellen riittää jatkuvasti tisseissä roikkuvat ipanat ja eilen se sanoi ekaa kertaa pennuille että nyt ei sovi. Tänään oli mukava seurata miten pupseille oli mennyt eilinen huomautus perille eikä ne enää jatkuvasti roikkuneet baarissa. Toki baari toimii edelleen muutaman kerran päivässä ja toistaiseksi Nina on yöpynyt pentujen kanssa, Ninalla on nojatuoli pentulandiassa missä se saa olla naperoilta turvassa.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti