keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Jännä päivä! - terveystuloksia

Pupsit silmätarkastuksessa - kaikki terveitä, ihan niin kun pitikin. Samaten Nina ja Esko. Tarkastamassa ell Päivi Vanhatalo.

Ell tarkastuksessa pojilla Hiisiä (Oranssia) ja Minoa (Mauria) lukuunottamatta oli pallit, muttei vielä laskeutuneena pusseihin. Minolla lisäksi hännässä keskivaiheilla alapuolella kova patti joka voi olla jonkinlainen häntämutka muttei ell uskaltanut sitä sellaiseksi nyt nimetä. Muutoin tervettä porukkaa.

Pennut oli oikein reippaita matkaajia! Hyvistä suunnitelmista huolimatta en oo saanut pentuja autoilutettua aiemmin, mutta koko joukkue oli kuin vanhoja tekijöitä! Ei huudeltu, ei pissattu ja kakattu koko häkkiä, ei oksenneltu eikä kuolattu! Hämmästyttävää porukkaa!

Pennut on löytäneet omia kotejaan aika kivasti ja saaneet oikeita nimiä. Oranssi muuttaa Ouluun, Mino Pirkkalaan, Tytti Helsinkiin, Reino Leppävirralle ja Nurmijärvelle lähtee Hupi eli joko Punainen tai Möhkis-Minari. Vapaana on siis pörröpojat Boomerang ja Ripcurl sekä nahkat Kalgoorlie ja joko Punainen tai Möhkis.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti