torstai 20. kesäkuuta 2013

Kolme jäljellä

Keltsi lähti tänään. Jäljellä siis Sarvis, Punikki ja pörrö-Viiru.

Punikki on riiwiö. Se on alta kameran yläkerrassa kun pennut päästää pentulandiasta vapauteen. Punikilla on myös toimiva nenä ja se on suunnattoman utelias ja leikkii mielellään vetoleikkejä, ehkä siinä olisi potentiaalia harrastajalle? Ihan noin peruskotikoiraksi siinä voi olla hieman liikaa tekemistä.

Sarvis on herttainen, vaikkakin edelleen se hieman oman tiensä kulkija... Sarvis tulee katsomaan ihmisiä kun siitä siltä tuntuu ja rakastaa suuresti kun rakastaa. Sylissä oleminen on ihanaa. Lelut on pop ja vetoleikit erityisesti. Esko on Sarviksen suuri idoli.

Pörröpoika Viiru on veikeä. Ihan selkeästi pilkettä silmäkulmassa, näistä tämä on se joka käy puremassa kaveria takamukseen ja rallittaa pakoon. Leikkii ja touhuaa paljon itsekseenkin. Viirulainen tuntuu heräävän saaliiseen edelleen hyvin muttei ihan niin topakasti vedä ja taistele kun veljet.

Tarjolla olis vähän viiideoo. Kuvattu 18.6. kun Keltsikin oli vielä kotona. Annoin pupseille kaksi omituista materiaalia olevaa sukkaa yhteen sidottuna pentulandiaan ja siitähän riemu repesi...

Keksulla alkoi viime viikonloppuna juoksu. Vielä se on poikien kanssa yhdessä, mutta juhannuksen viettoon otan mukaan Eskon ja sen jälkeen niitä pidetäänkin eristyksissä kunnes juoksu on oikeasti ohi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti