torstai 3. syyskuuta 2015

Ee CIB ja Ninalle hyväksytty luonnetesti

Itä-Suomen turneella kävi mäihä heti ekassa näyttelyssä. Esko sai viimeisen tarvittavan CACIBin Joensuun KV:sta brittituomarilta. Nina kävi pyörähtämässä luonnetestissä sunnuntaina - siitä oma postauksensa.

Ee ja matkatoveri Hermusti Joensuussa
Viimeiseen CACIBiin sisältyi hieman dramatiikkaa kun valioluokassa Ee kuitenkin jäi toiseksi, mutta PU-luokassa tuomari nosti sen valioluokan voittajan ohi. PU-luokan alkaessa alkoi myös ukkosmyrsky - täydeltä laidalta eli vettä, salamoita, pauketta ja välkettä. Eskolla ei tuolla ole ollut merkitystä aiemminkaan eikä tälläkään kertaa, mutta joko myrskyn vuoksi tai jostain muusta syystä valioluokan voittaja tärisi ja läähätti eikä tuomari tästä syystä halunnut sitä sijoittaa Eskon edelle. Hän sen ihan ääneen kehässä kertoi että ei tiedä mikä luokan voittajalle tuli mutta hän ei halua sitä tuon takia sijoittaa Eskon edelle. Harmi juttu tuolle luokkavoittajalle, sen tilille kun olisi varmaankin napsahtanut eka CACIB ja kyse ei ole enää ihan niin nuoresta koirasta. Toisen epäonni oli tällä kertaa meidän onni ja Esko on nyt vahvistusta vaille inttivalio.

Een bravuuri

Meillä oli myös matkassa mukana Katrin "house guest" Hermione eli brittilady Seanua Serendipity. Jiin mielestä oltais voitu vaihtaa Katrilla hoidossa ollut Keke Hermustiin... Hemppa kun on vähän erilaisella aktiviisuustasolla varustettu kuin Gee. Kiltti, helppo ja mukautuvainen koira. Hemppa sai myös tuosta ekasta Joensuun näyttelystä sertin! Yhtä vaille oli siinä kohtaa ja muutaman viikon päästä Kouvolasta napsahti vielä se viimeinen! Nopealla aikataululla Katri sattui vielä saamaan Hempukan luonnetestiin ja Hemun Suomen loman kruunasi FI MVA. Samalla se toki sai Norjan valionarvon kun oli kesällä saanut sieltäkin sertin.

Kesällä käytiin omalla porukalla pieni päiväretki Helvetinkolulle. Eskolla ja Kekellä oli hieman ongelmia suolla... Tyypit kulki aiemmat pitkospuut puiden vierellä ja suolla sitten upposivatkin mahaansa myöden, jonka jälkeen eivät halunneet kulkea kuin pitkospuilla mun perässä murjottaen. Sitten tulikin kohta jossa vesi nousi pitkospuille.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti