maanantai 14. huhtikuuta 2014

Esko on iskä!

Eskon ensimmäiset pennut syntyi perjantaina! Saldona on yksi soopelityttö, viisi trikkityttöä ja yksi soopelipoika!Kuva on ryöstettu pentujen blogista josta voi käydä katsomassa ekat yksittäiskuvat ja päivittämässä kuulumisia: Pikku-Ruuut

Viikonloppuna on edessä Itä-Suomen valloitus. Perjantaina matkaan, lauantaina metsämuseoilua Lustolla ja sunnuntaina näytelmöintiä Imatralla. Koko lauma pääsee mukaan ja molemmat, Esko ja Nina, on ilmoitettu näyttelyyn. Tuomari on Myrna Shiboleth Israelista, menestystä ei mennä hakemaan, mutta mielenkiinnolla odotetaan arvosteluita. Myrna Shiboleth on sellainen tuomari, joka on käynyt arvostelemassa Australiassa ja teki erkkarissa vuonna 2007 (?) Janen koirasta ropin! On mukavampi laitella näyttelykuulumisia Janelle kun tuomarin nimi sanoo hänellekin jotain. Toinen mielenkiinnon kohde on toki Eskon pentusuunnitelmat Myrnan kasvattaman nartun kanssa. Pennut syntyvät Norjaan eikä niillä ole mitään tekemistä Myrnan kanssa. Meillä ei siis ole mitään ristiriitaa osallistua.

Sunnuntaina kun palataan Itä-Suomesta tuleekin sitten Hiski-poikanen  hoitoon. Hiski kävi treffaamassa synnyinkodin joukkoja pari viikkoa sitten. Eskon ja Keken kanssa leikit sopi hyvin yksiin, maman mielestä poika oli ihan jees kun se pysyi poissa kosketusetäisyydeltä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti