tiistai 3. joulukuuta 2013

Kuvapäivitys

Muksut on kasvaneet näistäkin kuvista jo melkoisesti mutta kai se on parempi myöhään kun ei milloinkaan saada vihdoin nämäkin esille. Tässä muutama pentusista lokakuussa 5kk iässä.

Billabong "Hupi"

Boomerang "Pörrö"

Ripcurl "Hiski"

TimTam

Waggawagga "Dingo"

  
Pörrö & Dingo

Pentujen kuulumisista mainittakoon että Hupi opiskelee haaveissa työkoiran ura luteiden ilmaisemisen parissa ja Dingon kutinoiden aiheuttajaksi näyttäisi vahvistuvan ruoka-aineallergia sekä panosteiitti, jotka saivat sen pahimmillaan kirputtamaan lähes kaljuja länttejä takaosaan. Dingon murheiden repertuaariin kuuluu myös yksi kappale anaalirauhastulehdusta mikä sekin oireili takaosan kirputtamisella. Oulun poika, Hiisi, on sairastanut pariin otteeseen melko rajun vatsataudin, mutta voi muuten hyvin. Ruokahalu on kuulemma aika mahdoton... Hyvä ruokahalu tuntuu kyllä olevan melko yhteinen piirre tällä porukalla. Hupi on kunnostautunut syömällä mm. saippuaa. Timtam-tytteli kävi paimentamassa muutamaan otteeseen ennen pakkasia ja osoitti selkeitä taipumuksia, keväällä harjoitusten on tarkoitus jatkua. ´Pirkkalan poika Mino on lähetellyt myös ahkerasti kuulumisia. Mino oli pentueen pienin kirppu joka tunnettiin Maurina, mutta toista on nyt. Mino ei viime näkemältä hävinnyt mitoissa Dingolle ja Reinolle pisaraakaan! Luonteellisesti porukka on kotijoukkojen mukaan reippaita ja avoimia, tosin muutamalla on herännyt hieman myös vahtimistaipumuksia.

Vegemite "Mino"
Kotiporukoiden kuulumiset voidaan tiivistää Lahden näyttelyyn, josta Eskolle ERI3 SA ja Ninalle EH Hans Lehtiseltä, arvostelut on lisätty sivuilleen, ja Ninan ekaan juoksuun pentujen jälkeen. Juoksu loppui viime viikolla, mutta Esko palaa vasta tänään kotitantereelle. Esko oli 1,5vko makustelemassa elämää kerrostalossa ainoana koirana. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti