lauantai 19. lokakuuta 2013

Hoito-Reino
Vallan mainio hoito-Reino olikin! Aivan ihana! Niin helppoa kun pentu on reipas ja isot ystävällisen sosiaalisia. Reino tuli viikoksi ihastuttamaan kasvistädin ja lauman arkea kun oma väki lähti etelän lämpöön viettämään syyslomaa.
Reinon viikko alkoi luonnetestiturismilla, ensin lauantai auton perässä "eno"-Eskon kanssa ja sunnuntaina sama ohjelma maman kera. Esko oli myös lauman ensimmäinen johon Reino tullessaan pääsi tekemään tuttavuutta, Eskosta kun on tullut mun luottokoira näissä jutuissa. Ystävällinen ja reilu kaveri joka ei turhista pöhise lapselle. Luonnetestituristiksi Reinon kaveriksi Esko valikoitui samoilla kriteereillä plus sillä että vaikka pentu reagoisikin laukauksiin niin Esko ei eikä myöskään ottaisi pulttia vaikka pupsi käyttäytyisi omituisesti.
Reino sujahti laumaan kyllä uskomattoman helposti ja oli kuin kala vedessä. Kerrassaan ihastuttava tyyppi! ...toki mun näkemykseni ei välttämättä oo kovin subjektiivinen... Hieman tahtoi tulla tippa linssiin kun Reinoa tultiin hakemaan kotiin. Reinolla sen sijaan ei, reippaasti se lähti omien ihmistensä kanssa kohti Savoa.PS. täältä löytyy viiiideoo Reinosta muun poppoon kanssa: Pulkkinen ja koko lauma lauantaina.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti