keskiviikko 11. tammikuuta 2017

2016 lyhyesti

BH JK1 Final Fantasy's Friend of Mine
...jotain kuitenkin unohtuu.

Omasta laumasta Kekellä ja Eskolla oli treenivuosi. Keke pääsi tekemään maastojakin ja molemmat tottistelivat. Keppuli teki BH:n ja starttasi niin tokossa kuin pk-jäljelläkin, Kekkulilla on nyt plakkarissa JK1! Vähän oli haaveissa lähteä seuraavalle kaudelle treenaamaan haun ja ek:n ykkösluokkiin, mutta joulun alla Keken fistelia uusi. Lääkitys on dopingia, katsotaan jos peppu tulee kuntoon jos uskaltaa pitää lääkityksestä taukoa niin että voisi startata. Esko teki BH:n. Rallytoko ja toko myös kiinnostaisi taas molempien kanssa, katsotaan mitä saadaan aikaan. Fistelia ei ainakaan nosta treenimotivaatiota. Eskon kanssa ollaan käyty säännöllisesti läpi vuoden aksaamassa ja 2017 tavoitteeksi otettiin startata virallisissa. Heti loppiaisena se tavoite täyttyi kahdella hylly-radalla.

mölliaksan voittajat
Esko pyörähti muutaman kerran näyttelyssä parhaana saavutuksena joulukuussa Messarin Voittaja-näyttelyn VSP. Muutenkin näytelmävuosi oli mukavan menestyksekäs meidän mittapuulla, vain kerran jäi ERI ja SA saamatta. Tämän vuoden näytelmät starttaa tulevana sunnuntaina Lahdessa ja seuraavana on vuorossa helmikuussa erkkari Vantaalla. Heinäkuun alussa on Harry Tast Tuusulassa nahkoilla, sinne mennään kun en ole vielä koskaan päässyt Tastille yhtään koiraa näyttämään ja mielipide kiinnostaa. Tulevan sunnuntain Lahdessa arvostelee Pirjo Aaltonen jolla Esko kävi pentunäyttelyssä, mielenkiintoista nähdä mitä ko. tuomari nyt tykkää. Kovin suurta motivaatiota näyttelyiden kiertämiseen ei ole kun ei Eskolla sieltä ole mitään saavutettavaa ja Ninaa ei vaan kiinnosta. 2016 kertyi seitsemän käyntiä Eskolle ja Ninalle yksi. Samaa luokkaa varmaankin tulee tänä vuonna. Elokuun erkkariin luultavasti laitan nämä molemmat näyttelykelpoiset, ja jos vain löytyy lassieluokka niin Keppulinkin. Helmikuussa jään itse Helsinkiin ja lähden reissuun pallon toiselle puolen näyttelyn jälkeen niin en koko laumaa viitsi raahata mukaan.

omat ja Piitu (JM Magic Zone)
Ainokaisista koerintamalla kunnostautuivat Hupi ja Dingo. Molemmat tekivät BH:n ja kisasivat tokossa. Hupi lisäksi rallyssa sai 2 VOIHYV-tulosta ja keräsi tarvittavat sertit Suomen näyttelyistä. Dingo pyörähti tanssikisassa kahteen kertaan ja suoritti paimennuksen esikokeen hyväksytysti. Hupille syntyi myös kaksi pentuetta, joista toinen oli samalla rodun ensimmäinen onnistunut kaksoisastutus - saatiin molemmille uroksille jälkeläisiä! Pitkävilloihin siirretyille Pörrölle ja Timtamille on molemmille tälle vuodelle pentusuunnitelmia (Scotfox's), Pörrön pennut on itse asiassa jo laitettu alulle (Maple Yard). Toivotaan että tärppäsi.

Diamondfox Mademoiselle Chérie 5kk
kuva: Noora Ollila
Eskon kolmas pentue syntyi elokuussa, Diamondfox Monsieur/Mademoiselle. Tälle vuodelle on pari suunnitelmaa, katsotaan kuinka käy. Harmittavasti Judy's Magician pennuista Rimalla virallisissa terveystutkimuksissa todettiin kyynärpäät 1/2, joka vielä CT-kuvauksella varmistettiin todellisuudeksi. Elämä jatkuu ja jos kyynärpäät oirehtivat toimitaan sen mukaan. Rima kisasi tokossa ja rallyssa saavuttaen jo RTK2-koulutustunnuksen! Allegory-pentueen tyttöset ahkeroivat agilityssa, Varma ykkösissä ja Zorya suuntaa seuraavaksi kolmosiin. Varma myös totteli BH:n arvoisesti syksyllä. Tara ja Varma kävivät myös MH-kuvauksessa. JM-pentujen Buffy vastasi parhaasta näyttelysaavutuksesta vuonna 2016 - PN2 VASERT kolmannessa näyttelyssään. Kaikki ko. pentueen näyttelyssä esitetyt ovat saaneet ERIn.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti