torstai 16. heinäkuuta 2015

Ja mitäs sitte?

Hupi Ninanpoika Kangasniemi on ahkeroinut tässä kevään ja kesän mittaan totellen rallytokosta pari alokkaan hyväksyttä ja näytellyt muutaman erinomaisen ja Oulusta varasertinkin verran. Oulun näytelmästä löytyy jopa muutama kuva (http://nahka.kuvat.fi/kuvat/Oulu+KV+11.7.2015/), niistä kiitos Annina Eskolalle.Eskon nuorimmaiset Judy's Magicianilta muuttivatpa nekin jo omiin koteihinsa. Pari kertaa ehdin naperoita käydä katsomassa ja oli ne hauskoja tyyppejä! Täysi kymppi touhukkaita termiittejä. Onnea tyypeille omiin koteihin, antakaahan kuulua itsestänne tähänkin suuntaan! Viisi viikkoisista ja nuoremmistakin löytyy kuvia täältä.

Hupin veikka Pörrö Ninapoika Luukkainen on tätä nykyä pitkävillainen lassie. Pörröinen oli samassa jalostustarkissa Eskon ja Kekkulin kanssa Akaassa toukokuun puolivälissä. 

Viime aikojen tekemiset voitaisiin tiivistää Eskon pariin kiekkaan lampailla ja lomailuun. Mun vetäessä alkeistottista Vaivialla on omat päässeet muutamaan kertaan demoamaan jotain. Molemmat osallistuneet paikallaoloihin, Kekkuli on käynyt näyttämässä kiertoja ja mainioita stoppeja, Esko puolestaan havainnollisti viime tiistaina seuraamista palkan ollessa vasemmassa kädessä alhaalla - toimi! Ennakkona kurssilaisille kerroin että Esko ei taida muistaa koko hommaa, mutta mitä vielä Ee oli ihan pro. Pitäis ehkä treenata useammin. On ne tuosta kurssin vedosta saadulla motivaation rippeellä päässyt jokusen kerran tottistaan tuohon kotipihaankin. Ihan irtonaisina koko lauman kesken maahanmenoja ja perusasentoja, Nina osallistui myös ekan kerran maahanmenoihin! Ei sillä että sitä olisi ennenkään estetty, mutta tällä kertaa se painui maahan muun porukan mukana. Aiemmin se on lähinnä höntsäillyt seuroissa. Een kanssa on myös koitettu vähän lelulla palkkaamista, tällä hetkellä Esko leikkii taas ihan kivasti mun kanssa mutta en uskalla paljon veivata ettei taas olla solmussa... Esko on myös alkanut tuomaan mulle leluja käteen. Noudolla on siis vielä toivoa. Ja sitten Gee... Se kiihtyy nollasta sataan alta silmäniskun. Meillä on hieman haasteita edelleen tuossa mielentilan säätelyssä. Epävarmana se ei vaan pysty ja aina en osaa sitä pitää hyvissä fiiliksissä. 

Viikonloput tästä kuukausi eteenpäin näyttää hyvin koiratäyteisiltä. Tulevana lauantaina jälkikokeessa talkoilua, seuraavana viikonloppuna pe-su Aktiivicollieiden luonnetestiä, 1.8. Porin KV Eskon kanssa ja seuraavana perjantaina lähdetään Itä-Suomen turneelle eli 8.-9.8. Joensuun näyttelyt ja seuraavana viikonloppuna Kotka KV ja lassie-erkkari - näiden välissä lomailua jossain kahden kaupungin välillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti