tiistai 8. heinäkuuta 2014

Eeeeeeeestissä

Vuoden toinen ulkomaan keikka oli menneenä viikonloppuna. Tuliaisina Eskolla on yksi Viron serti ja Cacib. Sertillä siitä saa anottua Eestin valion kun vaan joskus tuo Suomen valionarvo vahvistettaisiin... Luonnetestipapereiden tiedä lähteneen viikonlopun jälkeen eteenpäin, mutta nyt ne on kuukauden päivät maanneet jossain päätymättä Koiranettiin. Odottavan aika käy pitkäksi. Cacibeja tarvittaisiin vielä kaksi vaikka sitten Suomesta niin voisi anoa inttivalion. Reissu meni mukavasti kera Millan, Myrtin ja Jarviksen. Ehkäpä joskus uusiksi jonnekin muualle.


Ninan lapsista Mino oli meillä vajaan kolme viikkoa hoidossa. Oli mielenkiintoista seurata Minoa porukassa. Se osoittautui melkoisen vilkkaaksi tässä sakissa ja valikoivaksi kuuloltaan. Lauma toimi aikalailla kivuttomasti tällä kokoonpanolla, pieniä erimielisyyksiä lukuunottamatta toki. Postauksen kuvissa esiintyvät Mino ja Dingo. Vietettiin yksi perjantai-ilta Taijan lauman kanssa soramonttuilemassa, ensin pientä viestitreeniä ja sitten lauma rilluttelemaan. Tätä ennen kuitenkin päästettiin nuo veljekset kuin ilvekset ihan kahdestaan rundille ja voi pojat niillä oli hauskaa keskenään!



Ensimmäinen porukasta on myös nyt ehtinyt kuville. Oululainen Hiisi oli koheltanut ja loukannut jalkansa sillä seurauksella että Tuuli halusi pojan kuvauttaa. Samaan settiin otettiin sitten viralliset lonkat ja kyynärpäät sekä epävirallisesti ranka. Kuvat näyttivät kuvanneen eläinlääkärin mielestä hyvinkin priimalta eikä viralliset lausunnot tuottaneet yllätystä. Kennelliitto oli kyllä ihan sairaan nopea. Lausunto näkyi Koiranetissä kuvauksesta seuraavana aamuna! Kiitos Tuulille aktiivisuudesta ja Hiisille voimia rentoutumiseen, vilkkaan ja aktiivisen koiran pitäminen levossa ei ole helppoa...


Seuraavaksi ohjelmassa on MV-näyttely ja sen oheistoiminnot. Collieyhdistys isännöi Maailmanvoittaja-näyttelyn aikaan kansainvälistä colliekonferenssia, joka sisältää mm. luentoja, luonnetestin, open show:n, toko-kokeen ja pk-näytöksen. Koko lauma, myös alaleuaton värivirheellinen Keksu, on ilmoitettu Open Shown ja viralliseen näyttelyyn vain Esko. Luonnetestiä todennäköisesti koitan päästä katsomaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti