sunnuntai 31. maaliskuuta 2013

Ninan jälkeläisiä Australiassa

Ninan edellisestä pentueesta olen tekemisissä muutaman omistajan kanssa ja ystävällisesti sain luvan julkaista täällä "pennuista" kuvia. Joten täältä tulee Ninan ensimmäisen pentueen esittelyä!

s. 11.5.2011 isänä AU CH Adarstern Tangled Up In Blue, tää joukko on samalla myös Eskon puolisisaruksia.

AU CH Adarstern Tangled Up In BlueTalcott Hallelujah RN

"Miko" kuvista näkyy on pitkäkarvainen. Miko ja emäntänsä Clare harrastavat Rally tokoa, tokoa ja jälkeä Australiassa ja suunnitelmissa on käydä joskus paimentamistakin kokeilemassa. RN Mikon nimen perässä tarkoittaa samaa kuin meillä olisi titteli nimen edessä RTK1 eli koulari Rally Tokon alokasluokasta, jonka pari saavutti juuri eilen!

Miko noin 1,5v
noin 1vohjaajana Vicki Brown

ohjaajana Vicki Brown


Talcott Keddie

"Keddie" elää iloista kotikoiran elämää yhdessä parin muun Talcottin kanssa. Keddie on itseassa Lauran neljäs Talcott-nahka. Keddie rakastaa juoksemista ja leikkimistä.

Keddie ja Rocket (T. Benjamin Bunny). Rocket on Eskon veli.

Keddie ja perheen toinen sininen, Quin (T. Ribauldequin).


Keddie on myös ahne ja utelias...


AU CH Talcott Monty Larkin

"Monty" asuu Perthissä Allisonin luona ja on ehtinyt jo nuoresta iästään huolimatta yhden pentueen isäksikin. Monty valioitui pienellä määrällä näyttelyitä ollen useasti ROP ja ryhmäsijoituksiakin on kertynyt tilille useampia. Monty oli pennusta saakka erottunut porukasta hieman harkitsevampana ja rauhallisempana pentuna eikä Montylla edelleenkään ole tarvetta hötkyillä. Tapasin Montyn kun hain Montyn ja Allisonin lentokentältä Montyn saapuessa Perthiin, maalaisena pikkupoikasena se ei ollut millänsäkään lentomatkasta, hihnakävelystä eikä hulinasta ympärillään.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti